Jdi na obsah Jdi na menu
 


TURNAJ VE DVOUHŘE 2009

Ve dnech 14.-16.8. 2009 proběhl tradiční sobotecký turnaj ve dvouhře. Za slunečného počasí se ho zúčastnilo rekordních 22 hráčů, kteří zajistili vysokou konkurenci na tenisových kurtech. Po odehrání 50 zápasů základních skupin se hráči z prvních a druhých míst utkali ve čtvrtfinále. Jak se ukázalo, tak postoupit z prvního místa nebylo až takovou výhodou, protože ve 3 ze 4 zápasů postoupili hráči, kteří skončili na 2. místě. Poté v semifinále hladce porazil černý kůň turnaje Ondráček Tejbuse a v druhém utkání až po tiebreaku postoupil Repš L., který již v minulosti turnaj vyhrál. Finále bylo tedy opakování vzájemného zápasu ze skupiny, kde Ondráček Repše porazil. V posledním rozhodujícím zápase o vítěze turnaje ale uspěl Repš L. , který po tuhém boji těsně porazil do té doby výborně hrajícího Ondráčka 6:4 7:6 (7:2). Na třetím místě skončil Tejbus. Všech 22 hráčů si rozdělilo hodnotné ceny, diplomy a poháry, které byly připravené. Turnaj byl určitě tento rok kvalitní a zřejmě nejlépe obsazený ve své historii (např. lonští finalisté vypadli již ve čtvrtfinále). Příští rok opět na shledanou na tenisovém turnaj v Sobotce.  

Obrazek

 Obrazek

TURNAJ VE DVOUHŘE 2008

      Ve dnech 12.-14.9. 2008 se odehrál turnaj, který byl v srpnu odložen kvůli nepřízni počasí. Oproti srpnovému termínu se přihlásil menší počet tenistů (14), kteří se rozlosovali do 4 skupin, ze kterých první dva postupovali do čtvrtfinále.

Obrazek

Obrazek

 


 

Obrazek

Pro všechny hráče byly připraveny hodnotné ceny a první tři si samozřejmě rozdělili poháry.

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14.6.08 se odehrál TURNAJ VE ČTYŘHŘE

Letošního prvního turnaje se zúčastnilo 10 hráčů (minulý rok 18). Hrálo se již od rána až do odpoledních hodin stylem každý s každým, na 2 vítězné sety. Pro všechny byly připraveny hodnotné ceny. Konečné pořadí bylo:
                                               

 POŘADÍ HRÁČI  VÝHER  PROHER
 1.

 

 Hlaváček, Krámek

4  0
 2.

 

Matoušek, Pospíšil

3  1
 3.

 

 Militký, Tomsa

2  2
 4.

 

 Havránek, Rozehnal

1  3
 5.

 

 Fejfar, Kavalír

0  4